Recafa

Lisää kahvikulttuuria Helsinkiin

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Helsingin Kahviviikko järjestetään nyt toista kertaa lokakuun ensimmäisellä viikolla 30.9.-6.10.2019. Viikon aikana ympäri Helsinkiä järjestetään kahviaiheisia tapahtumia, joihin voivat ottaa osaa niin ammattilaiset kuin muut kahvin ystävät!

Tänäkin vuonna jakoon laitetaan Helsingin Kahviviikon oma Disloalty Card, jossa on mukana 12 huipputason kahvilaa ympäri Helsinkiä. Ideana on kannustaa mukana olevien kahviloiden kanta-asiakkaita tutustumaan kaupungin muuhun kahviilavalikoimaan ja palkita heitä siitä! Kuten normaalissa leimakortissa, asiakas saa kahviaan vastaan tarran. Kun korttiin on kertynyt tarrat viidestä eri kahvilasta, kuudes kahvila tarjoaa hänelle kahvin veloituksetta! Myös 12. kahvi on ilmainen, jos korttiin on saanut kerättyä 11 tarraa.

Päätapahtumanamme on tänä vuonna niin ikään toista kertaa järjestettävät Moccamaster suomenmestaruuskilpailut! Moccamaster-kilpailun tavoitteena on selvittää, kuka keittää parhaan makuisen kahvin Suomen suosituimmalla kahvinkeittimellä. Kilpailu on avoin kaikille ja osallistua saa niin ammattilaiset kuin harrastelijat. Uutetut kahvit arvioi tuomaristo, joka koostuu kolmesta kahvia työkseen maistavasta ammattilaisesta. Kilpailut pidetään lauantaina Katajanokalla Johan & Nyströmillä ja kilpailun sponsorina toimii tietenkin Moccamaster.

Helsingin Kahviviikon taustalla ovat kahviammattilaiset Jarno Peräkylä, Kaisa Kokkonen, Samuli Parkkinen ja Charlotte Baltzar. Kaikki järjestäjät ovat taustaltaan ammattibaristoja ja ajatus Kahviviikkoon lähtikin halusta tuoda aidosti kiinnostava ja laadukas kahvitapahtuma sinne missä erikoiskahvikulttuuri tapahtuu, eli Helsingin huippukahviloihin ja -paahtimoihin.

Mukana Kahviviikolla ovat tapahtuman pääyhteistyökumppani Oatly, kilpailuyhteistyökumppani Moccamaster ja Cappuzine podcast.

Tapahtumien ilmoittelua ja Kahviviikon ohjelmaa voit seurata kanavistamme:

facebook.fi/helsinginkahviviikko
Instagram: helsinginkahviviikko
www.kahviviikko.fi

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Jarno Peräkylä
050 306 0142
jarno@liekecoffee.com