Recafa

Insect-O-Cutor-sähkökäyttöiset hyönteispyydykset osaksi omavalvontaa

Herkulliset tuoksut houkuttavat lentäviä hyönteisiä ravintolaan, myymälään, keittiöön, terassille tai kahvilaan. Tehokkaat ja varmatoimiset Insect-O-Cutor-pyydykset poistavat kärpäset ennen kuin ne asettuvat taloksi. Pyydykset helpottavat ruoanvalmistustilojen hygienian ylläpitoa ja parantavat asiakastilojen viihtyisyyttä.

Pyydä meiltä tarjous Insect-O-Cutor hyönteispyydyksestä!  

Toimitamme pyydykset ja tarvikkeet (Synergetic-vaihtolamput ja Glupac-liimakartongit) kaikkialle Suomessa Matkahuollolla. Noutoasiakkaille ampiaispyydys kaupan päälle niin kauan kuin tavaraa riittää.

Insect-O-Cutor-laitteissa käytetään kärpäsiä parhaimmin puoleensavetäviä vihreää valoa tuottavia Synergetic-loistelamppuja, joiden houkutusteho kestää 12 kuukautta. Pyydysvalikoimassa on oikeat tuotteet asiakastilojen huomaamattomista pyydyksistä keittiöiden ja teollisuuden IP-koteloituihin laitteisiin. Autamme mielellämme laitteen valinnassa ja opastamme sen sijoittelussa kohteeseen.

Eri puolilla maailmaa tehdyissä tutkimuksissa kärpäsistä on löydetty yli 200 erilaista taudinaiheuttajaa, joten ne ovat hygieniariski raaka-aineille, valmiille tuotteille, henkilökunnalle ja asiakkaille. Kärpänen siirtää mikrobeja raajoissaan ja siivissään eli se jättää mikrobijalanjäljen joka kerta laskeutuessaan jollekin pinnalle. Kärpänen on mestari selviytymään ja lisääntymään: kärpäsnaaras on kaikkiruokainen ja ruokailun yhteydessä munituista jopa 500 munasta toukat kuoriutuvat jo 12-14 tunnin kuluttua.

Sepmax Oy Helsinki
puh. (09) 755 7595
sepmax@sepmax.fi

Vuodesta 1984 toiminut Sepmax Oy maahantuo ja markkinoi ekotaloudellisia alansa laadukkaimpia tuoteratkaisuja, jotka tuovat turvallisen, terveellisen ja viihtyisän ympäristön teollisuuden, kaupan ja ravintoloiden tarpeisiin.

https://www.sepmax.fi/hyonteispyydykset/