Recafa

Uusi monitoimipussi Stasher mullistaa ruoanvalmistuksen ja säilytyksen

Sinun ruokasi on liian hyvää muovitettavaksi. Siksi Stasher kehitti pussit puhtaasta platinasilikonista. Helppo ja terveellinen valinta sinulle ja planeetallemme.

Stasher on ensimmäinen ja ainoa itsestään sulkeutuva, ilmatiivis ja muoviton pussi maailmassa. Sen missio on eliminoida kertakäyttöiset muovipussit ja säilytysrasiat ja olla terveellisempi vaihtoehto ihmisille ja planeetalle. Mullistamme tapaa, jolla säilytät ja valmistat ruokaa. Kätevän Stasherin voit laittaa suoraan pakastimesta liedelle, uuniin, mikroon, kiehuvaan veteen ja vielä astianpesukoneeseen!

Monitoimipussi ensiluokkaisesta silikonista

Stasher- pussit on valmistettu ensiluokkaisesta silikonista (pure platinum silicone), joten ne sopivat leipomiseen, lämmittämiseen mikroaaltouunissa, sous-vide – kypsentämiseen, keittämiseen ja pakastamiseen. Lisäksi niissä on kätevä säilyttää mitä vaan. Puhdistus hoituu käsinpesulla tai astianpesukoneessa.

Mitä on platinasilikoni?

Stasherit on valmistettu puhtaasta elintarviketasoisesta platinasilikonista, joka on valmistettu luonnonvaroista- pääosin hiekasta. Stasher on 100% muoviton ja BPA vapaa eikä siinä ole käytetty täyteaineita.

Neljä eri kokoa

Stasher -pusseja on saatavana tällä hetkellä neljää eri kokoa. Värit vaihtelevat jälleenmyyjittäin.

  • SNACK on pidemmän mallinen, 293.5 ml kokoinen Stasher. Siinä mukana kulkee vaikka pilkotut hedelmät ja vihannekset, mutta myös meikit ja vesitiiviisti mukana kulkeva kännykkä.
  • SANDWICH on Stasherin suosituin koko ja vetoisuudeltaan 450ml. Siinä pakastat, säilöt, kuljetat ja valmistat ruokaa tai muuta tarpeellista.
  • STAND-UP on itsestään seisova Stasher, jossa on pohja. Vetoisuus on 1,66 litraa.
  • HALF GALLON on suurin Stasher, vetoisuudeltaan 1,92 litraa. Soveltuu erinomaisesti pakastamiseen, säilömiseen, sous-vide -ruoanvalmistukseen ja vaikka mihin.

Lue lisää Stasherista: www.stasherbag.com.

Stasher on ylpeästi 1% for the Planet -yhteisön jäsen. Se tarkoittaa, että 1% kaikesta myynnistämme menee meriämme suojelevien, voittoa tavoittelemattomien ympäristösuojelujärjestöjen tukemiseen. Sähköinen esite: http://www.stasherbag.fi/

Suositushinnat:

Snack 10,95 €
Sandwich 12,95 €
Stand-up 24,95 €
Half-Gallon 24,95 €

Myynti: www.verkkokauppa.com

Lisätietoja, kuvia ja kuvausnäytteet:
Saara Salminen
saara.salminen@sahkotuonti.fi
puh. 040 561 8181
(paljon valmista kuvamateriaalia lifestyle-kuvina sekä tuotekuvina)

Lisätietoja kuluttajille:
Maahantuoja: Idelux Oy
puh. 075 328 5240